Monday, July 26, 2010

beruang yang biru lagi blue

sekarang ni rajin betul celcom hantar pesanan ringkas macam ni
( pesanan ringkas ?? wow.. !!
ayat ke-bm-an makin terserlah ..
 bahasa jiwa bangsa katakan )

" dapatkan celcom blue bear anda.. 
bla..bla..bla.. 
selagi stok masih ada
.tertakluk pada T&S "




bila pergi celcom centre kat kangar
sekali dapat ni semua ni
.
.
.
*ini tak termasuk beargentina yang baru dilahirkan 2 hari
selepas dapat 4 ekor ni..
jumlah semua si makhluk biru yang menyemak atas katil aku sekarang ni ada 5 ekor..
ish..ish..ish..


dan semestinya anak-anak buah aku sangat jeles bila aku pun jadi biru 
.
.
.
.
.
.
.
.
piala dunia lelaki dah habis..
piala dunia perempuan pula sekarang ni..
semestinya la kan aku tak tengok yang piala dunia perempuan kan...


walaupun piala dunia lelaki dah lama habis aku tetap nak letak juga gambar nie..
tanda sebagai
" woii.. !! aku tengok world cup juga la.. "

*gambar blur si villa...

2 comments:

♥ nana i am ♥ said...

itu kan BF sy..
nape awk snap picture die ^.^

easy said...

bf awk ke ??
alamk.. xtaw pula..
pnjam kejap yee..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...