Wednesday, August 10, 2011

a great construction - Eiffel Tower

oho.. tak tahu kenapa dalam banyak-banyak bangunan yang tinggi kat dunia ni..
Eiffel Tower juga yang aku minat..

meh kita tengok gambar-gambar yang aku curi pinjam dari pakcik google..
oh !! banyak gila kan jasa pak cik google ni..
nanti aku nak nak buat search engine sendiri la..

lepas tu orang panggil makcik easy pula..









cantik gila kan eiffel..



boleh la lepas ni nak pergi honeymoon dekat sini..
tak pun buat shooting gambar pre-wedding kat sini..

macam ni ke..


ok !!! dalam mimpi je la..

3 comments:

My Aisy said...

mmg best pun klu dapat berhoney moon kat situ...hadoi....

My Aisy said...
This comment has been removed by the author.
farah idayu said...

wah..wah..wah..
juahnyer nk merantau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...