Wednesday, November 12, 2008

~virus*virus~

1- virus lepas rindu
penerangan : ramai couple2 dapat tempat praktikal jauh2.. so,masing2 selalu keluar dating.. pasal lepas ni, jarang dah nak keluar sama2..

2- virus final project
penerangan : final exam dah tak semeriah dulu.. masing2 sibuk buat final project.. dengan report lah..logbook la.. buku tolak tepi.. nota masuk bawah katil.. last minit,cari budak2 'cekang' tanya tips..

3-virus internet

penerangan : sementara dapat menggunakan internet percuma ni.. dan dah boleh layan you tube ( guna proxy.. ).. masing2 mengadap laptop... blog sana.. blog sini.. dari major engineer, masing2 jadi penulis terhebat..

4- virus peperangan
penerangan : bila masalah tekanan perasaan menimpa, masing2 jadi sensitif.. situ gaduh.. sini gaduh.. semua benda yang tak patut berlaku tiba2 berlaku.. sini tembak sana. sana tembak sini.. tengah2 jadi batu api..

5- virus duit
penerangan : bila masalah kesengkekan berlaku.. bank paling relevan yang sudi membantu 24 jam jadi sasaran.. apa lagi bank 'pa&ma' lah..

6- virus komputer
penerangan : jambanmu,trojan,spa q,cacing... semua serang laptop.. masing2 sibuk cari antivirus..kapersky,avg,nod32.. semua cari antivirus.. mana tak nye.. buat kerja kelam kabut.. cucuk pendrive.. tak scan dulu.. free2 dapat virus.. keluar pula perkataan : 'sharing is caring'..

7- virus makcik pokok
penerangan : walaupun bukan makan bawah pokok dah,tapi perkataan makcik pokok still melekat lagi.. lepas ni, masing2 membayangkan hidup tanpa makan ayam goreng makcik pokok..sampai terasa nak buat praktikal kat situ je..

8- virus praktikal
penerangan : oleh kerana dah tak sampai sebulan lagi nak praktikal, masing2 gelabah cari rumah, cari transport untuk pergi praktikal.. ada yang excited.. ada pula yang takut.. ada tu yang dah merancang masa depan..

2 comments:

Silence |n Here said...

apa lagi dah kenal pasti virus.. cr la antivirus!

easy.things said...

sharing is caring.. before delete virus.. kene sedekah dulu.. !!
hahahahh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...