Friday, May 7, 2010

aissshhhhh...... !!!

bila tak cuti..
tak balik 2 bulan.. 
asyik merungut nak balik..
rasa kejelesan melampau2 bila ada kawan2 yang balik..
sedangkan dah tahu dah rumah dorang dekat..
rumah kau jauh..
aishh...!!!

dan bila da dapat cuti..
2 bulan pula tue..
merungut lagi tak tahu nak buat apa kat rumah..
guna broad band asyik lembab macam siput-bab je
 tak boleh nak online facebook..
buka google pun kau kene reload page 5-6 kali baru boleh...
aishhh.... !!

budak kecik ni pun bosan 
tengok makcik die mengeluh je
aishhh.... !! 




hey !!
 siapa yang tahu macam mana nak download cerita glee ..??
ramai kata best .. 
best ekk ?? 
meh2 tolong tunjuk-ajar-ku-sifu
cara nak download cerita nie ..
agak geli2 tak tengok cerita ni ??
aishhhh.....!!!

5 comments:

♥ nana i am ♥ said...

eg kalau boring meh jalan jalan umah kawan kawan.untung untung dapat makan n minom FREE!mane taw~ :D

easy said...

hehehe.. maw2...
jom2...
tp segan nk gi ..
da lame xjmpe kwn2..
hehehehee...

nnt kter set time ..
gi wat rombongan rmai2.. hehehehe..

Izwaashura Sadali said...

oit! curik gambo org lagik! kasik credit title! uhuks..

easy said...

eley.. org curi masuk blog je..
yg gmbar dlm remaja tu pown kene de credit tok org gak laa..

Anonymous said...

rasanya boleh downlad dekat turunmuathd.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...