Saturday, January 10, 2009

TAGGED.PUNYA.PASAL

tagged.tagging.smua orang main tag2 sekarang ni. ( tak pe tak kesah pun).. dan aku pun juga antara mangsa yang di'tag' oleh si lynnlannlunn
layannnnnnnnnnnn.... !!!!!!!!


1) The age you'll be on your next birthday

true fact : saya dah tua.. ?? ooohh.. tidak... i'm still looking like 17 ... ( hahhah.. perasan.. )

2) A place you'll like to travel to
true fact : saya tak reti berenang.. !! tak percaya ?? tanya lynnlannlunn dan cik iz (saksi utama menyaksikan ke'clumsy'an ku berenang 200m merentasi tasik banding..

3) Your favourite place
true fact : tidur itu lebih mengasikkan walaupun selalu mimpi hantu ( orang tua2 pesan basuh kaki sebelum tidu .. degil sangat !! padan muka )


4) Your favourite food

true fact : my favourite all time chef = my mom .. yay !!

5) Your favourite pet
true fact : sangat2 merindui sama anak2 dan cucu2 ku yang tertinggal di perlis.. damn !!

6) Your favourite colour combination
true fact : i love colourless.. ( ha ?? colourless ?? apa punya ayat daaaa.. )

7) Your favourite piece of clothing
true fact : mr.shyness sudah merubah daku untuk menjadi girl2.. (oo.. tidakk !! )

8) Your all time favourite song
true fact : gila punya suka dengar lagu cinta dalam hati + tercipta untukku..

9) Your favourite tv show
true fact : semua cerita aku tengok .. !!! layannnnnnn...... !!!!!!

10)The town in which you live intrue fact : walaupun aku tak tinggal betul2 exactly kat tengah2 shah alam.. but i'm still proud be one of the shah alam's residents.

11) Your first job
true fact : first job after spm = admin clerk +pengduplicate cd + pe'nekel' anak bos


12) Your dream job
true fact : hahhahhaha.. !!!


13) Your worst fear
true fact : I'd lost my dream once. and don't want to lost it again.

14) The one thing you'd like to do before you die
true fact : amin .


15) The first thing you'll buy if you get $1000 0000
true fact : ada siapa2 boleh tolong belikan tak ?? angkat kaki !!!

16) Sebarkan virus tagged ke 5 org
- my 'sis .. izwa
- my friend .. marisah
- my buddy .. mukrim
- my bro' .. shaheer
- all of you yang dah view my page..

1 comment:

izwa said...

apahal plak ada nama gua ni...issyy...tp apapun blog ko mmg gempak arrr..penuh emosi yg mulus!!! kahkahkahkah..nampak jer brutal..tp karatzzzzz kuasa 18!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...