Thursday, November 19, 2009

bowling... oo.. bowling...

aku tak kira.. nak update blog juga.. tak kira2 !! (poyo je... )

waa... !!
kami addict main bowling...

ya..
aku taw aku ratu longkang...

ade aku kesah.. ??
korang kesah ke ??
huhahahha..

ada sape2 nak challenge kelongkangan aku..
meh kita lawan meh..
^-^

kenapa aku suka men bowling... ??
kenapa korang suka main bowling.. ??

pasal korang tak payah kuar peluh macam orang men bowling padang atau bowling kelapa..
pasal korang boleh lagi control ayu,pakai sopan2 walaupun baju kurung tok men bowling..
pasal korang boleh amek cuci mata
atau buat2 salah baling kat lane orang lain untuk tackle orang ??
pasal korang masih lagi boleh ngumpat2 masa tunggu turn korang pula main ??

ok2.. da tak tahu nak tulis apa..
izzianti ni.. always like that la..
*-*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...