Monday, December 14, 2009

kalau xmahu gol anda bolos banyak sila guna glove pink

xmo ckp pasal result aku yg wat pertama kalinya aku ckp kat diri aku sndiri..
" result kamu macam #@!$$ jer..
gi bungkus baju .. berambus pergi lombok.. "
ok, up sikit tempat..
".. berambus pergi new zealand.."

ok.. !! back to the title..
siapa2 yang tengok tv2 malam semalam..
mesti korang tahu aku cakap pasal apekan..
mesti la pasal bola..
malaysia vs laos..
mesti korang perasan kan
gol keeper kita sha-'entahapenatahnamepenuhdie'
pakai glove warna pink..
hehhehe.. berkat pinky..

wat sekian lama aku nye aku tak duduk depan tv
sambil menjerit2 dengan ayah,kakak n adik aku..
(dan jiran aku akan tanya kat mak aku
"bila masa mak teh ade ada anak laki kat umah yang tengok bola?")
(saje je letak gambar zaquan walaupun dia tak main semalam
janji team malaysia..)

meh kita sokong orang kita..
( kamu kalau orang indon sila diam ye..)
siapa lagi kalau bukan kita yang nak sokong orang kita sendiri..
dah la negara kita dah macam negara indon no 2..
pastu kat tv semua cerita indon, radio pown pasang lagu indon..
dan korang akan kata kat diri korang..
"aku melancong ke indon di negara sendiri tanpa gune passport & nek flight.."
damn !!!

xley cakap lebey2.. nanti kene hentam..
sekarang kan dah ade akta untuk blogger..
bahaya2... !!

baik lah..
aku nak sambung berkabung untuk result aku yang macam
#@$#%$#
T-T

sekian
terima kasih

1 comment:

izwa said...

gabungan pink + purple mmg menjadikkk!! walaaa....tau2 jer kaler peberet org...ahaks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...