Monday, January 18, 2010

haisshhhh.... ~~

minggu ke -4 di perlis
da sebulan ke??
belom lagi...
tapi dah start planning nak
balik subang untuk cuti sem nie..
hoyeehhh.. hoyeehhhh...!!


hidup baru di kampus baru nie agak memenatkan..
assignment tak ada lagi pun..
yang ada pun cuma kuiz & preparation untuk test hujung bulan nie..
tak sibuk sangat pun...
tapi kalau hari2 ulang alik dari pauh-kuala perlis 30 km..
walaupun bukan dengan jalan kaki tetap memenatkan..
ada orang sanggup jalan kaki ke ??

haissshhhh... ~~
(saja cari alasan kenapa dah lama tak update blog)
SAYA SIBUK.. SAYA SIBUK...
percaya lah saya sibuk sangat nie... !!
*_*

nah .. tengok wajah terbaru budak ni puas2..
nie yang orang kata muka bulan kena langgar meteor..
muka habis berpeta..
haisshhhh....


alasan lain kenapa tak update blog adalah pasal
2 orang nie
.
.
.
haissshhhhh....
best woo citer nie...
tak habis tengok lagi pun citer nie sebenarnye..

you're my destiny a.k.a fated to love


ada lagi 3 drama series + 2 movie menanti untuk dikhatamkan...
haishhhh.... ~~~

5 comments:

deusXmachina® said...

baru start sem dh plan nak balik
erk888

easy said...

hehhehe.. msti la nk plan...
bru je smpai perlis nie pown da terbyg2 nek bus blik shah alam..
cm ne tue.. ~~ =DD

easy said...

blog pown ade spam ke ??

emmetRaxor said...

dan lagi tangkap gambaq kat kampus..
aku tak masukkan lagi gambaq kampus baru..
ang rajin tulis noo..
bagus2..
hahaha..

easy said...

da amek da.. tp xlawa sgt.. nnt nk snap len pula..

hahahah!! xupdate blog rase xbest jer.. wlaupun aku xde idea nk tulis pape pown... =B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...