Wednesday, January 6, 2010

update la nie....

hey, kawan2 ..
aku masih hidup lagi lah...!!!

ye.. nak update la nie..
mr billy ngu yew zhui sudah
bertanya kenapa tak update..


biasa la
orang sibuk katakan..
ada assignment, mini project, pergi bersukan lagi
haaaaa..
kamu kena tipu
tak sibuk pun.
buat2 sibuk je
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hye, kamu
pernah tengok cerita stylista tak ??
yang kat channel v
time cuti tue tiap2 malam isnin
mesti aku tengok cerita ni..
tak pernah miss langsung
(kena tipu lagi.. selalu terlepas tengok cerita nie sebenarnya)
cerita nie bukan macam american next top model ke..
tapi ala2 macam project runaway la..
tapi bagi aku lagi best la..

cerita ni punya pasal aku jadi minat la bab2 fashion nie..
(jangan geli tekak wei..kenyataan bukan cobaan)

nak mencuba pakai pelik2 sikit kang orang kata 'tunggu 7kali jumaat je'
lagi2 kalau dekat perlis nie
sememangnya memang nampak macam alien yang jatuh kat Roswell tue..
kalau balik subang tue boleh la aku pakai pelik2 sikit
dekat perlis nie tengok la keselekehan aku je ye...

hye, kamu nak tahu tak..
ada lecturer aku dari kygystan (sebelah menyebelah dengan kazashtan)
pernah cakap die pernah tengok ufo..
wahhh.. excited nya saya..
ok lari topik da..

back to the topic,
ada kawan2 sekolah lama
mempengaruhi aku buka satu website nie..
yang membolehkan
kamu2 berangan jadi ala2 macam stylista nie..
ala2 designer la...
tapi kamu tak payah la kena ukur badan model tue.
atau kena cari studio atau 'port'2 best untuk buat photo shoot



cuma duduk je depan laptop sambil pasang lagu kuat2
sambil makan kuaci dan muka bertempek bedak sejuk
kamu dah boleh buat macam ni

ini
dan ini
dan......
e'eh
mana boleh tunjuk banyak2...
jangan kutuk tak lawa wei..
suka ati aku lah nak design style macam mana..
(tiba2 emo pula .. ngee~~)


nak website nya ??
mana boleh..
nanti kalau kamu semua buka habis
la bertambah 'siput' la server unimap nie..
tak pasal2 kang kena 'belok' lagi kang
macam game online
siapa yang bising nanti..
aku juga..
=B

4 comments:

emmetRaxor said...

agak typical..

sonnet™ said...

weyh..aku nak!
aku xkn lembabkan server unimap ;D

easy said...

emmet : ape yg typical nyer,met...

sonnet : nnt ko buka skype.. aku bg pakai skype ekk.. hik2...

Izwaashura Sadali said...

cam pelik tetiba ko citer pasal fesyen! hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...