Saturday, February 7, 2009

PETANG 31 JANUARY 2009


Petang yang biasa.
Jalan yang sibuk macam biasa.
Meronda2 macam biasa.
Naik motor macam biasa.
Okey !!
Kali ini aku mengular kerana mencari bahan untuk buat muffin.

Sedang syok melayan bebelan anak buah aku yang memang kuat membebel ,
aku lalu kat satu café yang juga biasa2 saja.
Tiba2 ada someone yang membuat kan aku nak pandang lama2 kat dalam café tue..
Dan orang itu pun memang perasan aku lalu kat situ.

Guess who ??
Dia ialah ex-boyfriend aku..
(actually relationship kitorang tergantung.. tiada siapa pun yang minta clash sebenarnya )
Dia pun pandang aku time aku lalu kat situ.
( aku betul nak tahu apa sebenarnya kat hati dia bila dia nampak aku )

Okey !!
Jujur dalam hati
I STILL MISS HIM..
(even ‘itu’ cerita 7 tahun yang lepas )
Orang yang tak tahu apa yang sebenarnya berlaku memang rasa pelik,
Kenapa aku macam mengharap cerita lama tu berulang balik walaupun aku boleh cari orang lain yang mungkin lebih ok dari dia ??
7 tahun, beb.. 7 tahun..
Anak buah aku yang 7 tahun tue pun dah masuk darjah satu dah..

Sampai ada yang cakap kat aku .. kenapa aku masih tak boleh lupa dia.. ??
Sedangkan aku bukan couple dengan dia seorang jer..dengan ex-bf aku yang lain pun aku tak macam nie ..

Jawapan aku : entah .. aku pun tak tahu.. mungkin ada something yang belum selesai antara kitaorang kot.. diulang sekali lagi.. kot..
diulang sekali lagi.. kot..

2 comments:

LYNN said...

ni aku tak puas ati ni
tiga tahun hidup sebumbung aku tak tahu ni

:P

aliensewel said...

sori beb..
malu nk cter..
hahaha.. !!

nnt la aku stori da mori kat ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...