Monday, February 23, 2009

she really awesome yaaaa... !!

seperti biasa.dah jadi kebiasaan yang bukan lagi luar biasa.
aku balik ke rawang ( pembetulan : bukan balik.tapi pergi ) selepas menghabiskan saat2 hujung minggu aku di rumah ( balas dendam tak dapat balik rumah masa study kat unimap dulu )..
dan seperti biasa,aku pengguna setia pengangkutan awam : rapidkl + komuter ktm + metrobus (kadang2 bas tabung yang nak tanggal tingkap ) ..

okey !! aku bukan nak cerita pasal public transport atau saat2 hujung minggu aku.. aku nak cerita pasal satu musik video ( pembetulan : video musik ..) yang aku tengok kat dalam bas rapidkl..

damn !! the video clip really awesome.. video klip apa ?? EAT YOU UP.. by BOA.. she really great..
try tengok video klip tu.. mesti kamu2 kagum gila..(lagu dia biasa sahaja.. lirik diaal-maklum lah.. tengok tajuk pun dah dapat agak.. ) tengok koreografi (maksud ku : choreography) dia ..yay !!!.. she totally really great.. agnes monica tolak tepi ..
hye..!! i'm still support the local act yaaa.. ( nanti ada statement yang kata aku tak sokong artis tempatan pula.. ) ..hik3..

4 comments:

mukrimania said...

boa dr taiwan kan?

easy said...

BKN KOREA EKK ??
RASENYE KOREA??
XPOWN DR CHOW KIT KL..
HAHHAH

mukrimania said...

taiwan.

easy said...

ye ker ??
hik3...
slah informasi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...