Monday, April 4, 2011

buah hati baru

selepas si lynn dan sarah liana bercerita pasal anak buah baru mereka.



sekarang ni turn saya pula..


sekarang ni cucu En Sadali dan Puan Halimah pun dah bertambah lagi sorang

oh !! 


dah jadi lima dah..
selepas
 Hakimi
Helmi
Emily Hidayu
Emil Huzaimi


sekarang .
dah ada 
Nur Elisya Huda


ni semua gambar yang di post di facebook.
hanya mampu tengok dari jauh je..
nasib baik teknologi dah maju sekarang..


oleh kerana ada test .. nah !!
kau duduk diam-diam di Perlis..
tengok gambar je..



dan bila hari rabu diisytiharkan 
' PERLIS DILANDA BANJIR '

kelas semua batal
beli tiket cepat-cepat
terus balik subang..
kunun-kunun takut banjir..



tapi 
sebenarnya nak pergi tengok si kecik ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

oh ! tak sampai seminggu dah boleh jadi artis.
pandai pula posing si kecik ni.

.
.
.
.



oh ! si kecik tu yang cuak kena pegang dengan mak uda dia

dan



hei  !!! ni bukan style tudung nenek kebayan..
 tapi tudung kena tarik dengan emil..
dia dengki dah tak ada siapa nak layan dia dah..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
kalau dah tak mahu layan dia lagi..
nah !! kena wrestling pula..
padan muka !!!!

7 comments:

Lynn Rahman said...

comell!! nama pun sedap ;D

Anonymous said...

Huhuhuhu....gambar cedok dari orang...... kena credit niii! grrrrr!!! ahaks.

-MAK LANG YANG PALING COMEL-

♥ nana i am ♥ said...

egggggggggggg~ comel elisya.nama pon sodap.rase nak makan.nyum nyum!hehe~ owh mungkin boleh kenen kenen kan dengan adam rayyan nih ^_^ tolong pelok ciom baby untuk auntie nana yeee :))

easy said...

lynn : comel dan nama sedap macam aku kan... ;D

anonymous : ok la org da kredit kat bawah tu.. kakak yg terlebey glamer.. kekekek~

sara : heeee.... boley2 .. nnt kite kenen2 kan adam n elisya ye..nnt kite ley jadi sedara kan.. hehe.. send a kiss and hug utk adam rayyan ye.. hee..

sonnet™ said...

wahhh,sesumer pon da ade anak buah ni
aku bile lg??iskk~

easy said...

sonnet : pi suh adik ko kawen cpat2.. heee

Anonymous said...

dan skang Elisya dah pandai gelak walau blum kuar suara...huuhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...