Tuesday, April 5, 2011

running man-korea


sekarang ni gameshow RUNNING MAN ni dah 
meletup-letup dekat Malaysia..
walaupun tak ada dalam channel KBS
aptah lagi kalau nak cari dekat astro ceria..
memang tak ada..

tapi kan internet ada..
guna jari pun boleh..
download je la kan..


reality show kat korea ni baru je start tahun lepas..
tapi reality show ni lain dari yang lain..
dia banyak melibatkan artis-artis korea..
dan kauorang akan gelak sampai nangis-nangis kalau tengok show ni..
sangat-sangat kelakar ok !!



cerita ni pasal ada 2 group yang akan bersaing 
untuk menang dalam macam-macam jenis game dalam masa 12 jam..
siapa kalah kena denda 

contoh denda macam dengan keadaaan 
 tak mandi kena naik bus dengan orang awam dengan muka berconteng ..




macam dalam episod ni..
dorang panggil Nickhun 2PM..



ni pula Yong Hwa dari group CN Blue..



dan aku suka gila kat Song Joong Ki ni..
bukan pasal dia comel..
tapi serius !! dia pandai !!


nah !!
 dah jumpa biodata Joong Ki..

dan Gary sekali..



ok ! tak paham.
aigoooo..

cari yang bahasa inggeris punya pula

dah boleh paham dah.. 




dan aku masih mencari episod yang ada Siwon..

aigooo kacak nya dia...

yang belah kanan tu ya.. bukan belah kiri..






oh !! 
aigoo tu dalam bahasa melayu nya aishhhhh
(mengeluh la tu)








bila lah Malaysia nak buat reality tv macam ni..
asyik buat reality show nyanyi / berlakon / cari pak lawak
macam mana lah nak maju kan..
minded masing-masing pun jadi tak maju..





betul tak ?

3 comments:

messa said...

ko xde ke episode siwon?? ada kan.. da bg aritu..

easy said...

ok dah jumpa.. heeee..

Anonymous said...

tol2,, suke gegiler tgk running man

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...