Friday, August 28, 2009

selamat menjadi budak cekang.. !!

ya kawan2.. lupekan masalah2 yang ade..
mase utk studi !!!

~time nie dalam tutorial solid mechanic..
petua bila tak dapat jawab soklan : sila posing2 dulu menggunakan hp pinjam yaa~


minggu ni sangat memenatkan..
2 test + 1 lab test + 1 assigment + lab report2
huwahahhaha !! mari semua jadi budak skema !!
dan selamat menambahkan kerabunan anda..

solid mechanic test sudah setel..
study last minit itu sangat bagus yaa.. manufacturing student memang macam tue..
lagi 4 jam nak exam baru selak buku.. itu pown lau terselak la..
(kanak2 di bawah umur dilarang meniru aksi ini)
tension2 buat latihan.. mari kita ke kelas lilitan selendang..

~lilit jangan tak lilit~


teringat ayat mr.ishah time die kutip jawapan
"aik,kenapa diam jer.. ??"
~~sengih2(saya nie kaki bising ker ??buat2 xmengaku pula..)
"kenapa tak tanya apa2 ? " tanya lagi.
"tak pe,en.. berusaha sendiri itu lebih baik.."
(waahhhh.. izzianti anak sadali mengeluarkan ayat macam tu.. unbelievable)
.
.
lab test thermo ~ biase je.. xmenarik sangat..
tapi dok pulun study macam final exam..
giler cekang..
masuk dewan test , masing2 kelam kabut cari port baik..
"kerusi ada 150.. kamu ada 144.." bile mr faizal hamid berkata2..
semua nya .. yepiiii!! tak payah duduk selang ..
plan a 1 : cari meja yang strategi
plan a 2 : cari kawan2 yang boleh dipercayai..
plan a 3 : rapatkan kedudukan anda dengan orang belakang..
plan a 4 : tulis besar2 sikit..
(plan b hanya akan dibuat pada waktu2 terdesak sahaja)
.
.
test engineering design = tak payah baca pown tak apa..
sangat $@$+&8*%$ (saya tak mencarut yaa)
diplus2 dengan assigment yang last minit buat= tido lepas sahur
malam tue dah bincang awal2..
"kwn2,nak gi klas thermo pagi nanti tak ??"-saya
"insyaAllah.. xpergi.. "-ira
"kemungkinan ada ralat mengatakan aku tak nak pergi "-nabila
"tengok lah dulu "-nik
"wei,aku nak tido dulu wei.. tak larat.. !! "-dira
akhirnya, konklusi dibuat -->
2jam belajar dalam class thermo+1 jam turun naik bus = waktu berharga top-up tido..
(sekali lagi,kanak2 dilarang tiru aksi ini yaa)
.
.
---ada 3 lagi test yg beratur kat belakang.. diplus2 lagi dengan proposal engineering design & didarabkan dengan keje2 tambahan lagi .. adey !! ---
--"chaiyao2,kawan2... !! manufacturing boley buat kan !!! "--

6 comments:

Lynn Rahman said...

lilit melilit.nsib xtercekik nik.haha.

easy said...

huahaha..
xdenyer tercekik.. !!
tgok ar sape fashion dsgner die..

sonnet™ said...

hidup manufacturing!haha!

easy said...

fara : e'eh.. dulu bkn ko kutuk manufact ker ?? =DDDD

sonnet™ said...

dowh..tetibe ter"involve" dlm manufact
nguuu~~

sonnet™ said...

dowh..tetibe ter"involve" dlm manufact
nguuu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...