Thursday, October 14, 2010

anugerah bintang e'eh blogger harapan


buka-buka je blog hari ni 
terbaca pula yang
 si ex-roomate & housemate lama aku ; noorain abd rahman suruh kutip award ni.




 3 tahun ooo duduk satu rumah dengan dia ni..
sampai rambut pun dah sama dengan dia..
-.-"
nasib baik hidung kembang dia je tak terjangkit kat aku



nah lynn aku tempek gak muka kau yang paling macho sekali yang
ada terselit dalam hard disk aku..
macho kaann ??
budak klang ni memang gila..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni anugerah yang tiba-tiba pula aku terlayak dapat

nah.. aku tempek besar-besar kasi kamu orang tengok..

tak cukup besar ke ??
meh aku tempek yang besar lagi


dah lepas dapat anugerah tu kena la buat menatang ni pula
oo.. baru je lepas pecahkan otak jawab kuiz machine dynamic tadi..
dah kena jawab soalan lagi..

1. kenapa suka "Memori Orang Muda" ??
sebenarnya lah aku tak tahu pun pasal blog ni..
tapi lepas buka baru blog ni baru aku tahu
yang "kesian kau ya,eg.. ketinggalan zaman"
-.- "

2.reaksi selepas mendapat award ni
dengan muka eksited dan kembang semangkuk
terus aku tulis kat wall Facebook aku

lepas ni nak print award ni pastu bawa keliling perlis 

3.memasing award.
dah macam lari pass baton pula

nah kamu-kamu pula amik award ni..
ikhlas ni aku kasi..

-kawan sekolah lama yang dari dulu memang tak membesar-besar
tapi makin tinggi
tinggi high heel je..
hehehe..
dia memang suka karangan
pasal tu dia suka berblogging.. 
kan sara kan..

-blogger yang pernah sama template dengan aku..
lepas tue cepat-cepat aku tukar template lain..
hehehe..
blog dia best pasal ..
entah..
tapi best la bagi aku..
deserved la follower dia memang ramai..

-antara blog yang aku suka nak buka..
cuba kau try buka pula..

-senior lama yang dulu rajin update blog
tapi sekarang ni dah jarang update gara-gara dah dapat kerja..

-si kembar aku yang gila masa diploma dulu..
macam mana la orang kata kitaorang ni kembar..
rasanya aku lagi comel dari dia ni..
dia memang bangga gila duduk kat KKE (kolej kediaman tun dr ismail)
pasal nama tempat tu sama dengan nama abah dia..
ni sorang lagi housemate aku ngan lynn..
3 tahun juga la mengadap budak ni..
lepas dia dah pindah UTEM baru aku terrindu kat dia..
aishhh...

3 comments:

FiesyaaChacha said...

thanks for the award.. will do it asap! hee :)

♥ nana i am ♥ said...

wah~ terima kasih mak cik.
otw otw.hik hik hik :D

easy said...

fiesyaa , sara : welcome :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...