Sunday, October 24, 2010

:)




senyum.
senyum.
senyum.
















Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit


Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa


-senyum by malique & najwa-


ehhhh.. bukan senyum macam ni.. 


haaa.. senyum macam ni baru kacak..
(rasa poyo je bila nak tulis kaChak)



nak juga tempek gambar sendiri.
ye la kalau tak kita yang mempopularkan diri kita siapa lagi kan
waaau.. ' mempopularkan '
atau dalam ayat remaja masa kini : meng-enter frame
ni bukan senyum.
ni renyih. 
ok. tu bahasa utara.
dalam kamus dewan bahasa dan pustaka
muka surat ...
(cari sendiri laaa)
sengih kambing



*kena belajar untuk senyum walaupun ada 7 test dalam masa 5 hari 
diulangi TUJUH TEST dalam masa LIMA hari

nah !! senyum katak pula.. !! 
 ^___________________________^

1 comment:

sonnet™ said...

TAHNIAH egy , 7 test dalam 5 hari
memang wallah
mughe otak tak meletup,HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...