Monday, March 8, 2010

tagging... tagging..


1. Bold the statement that are true to you.
2. Italicize the statement that you wish were true.
3. Leave the rest alone
4. then tag 10 people to do the same test..

malas nak jawab dalam bi... bahasa melayu sudaa,,,
bahasa jiwa bangsa.. eceeeehhhh....


~masa mula2 mak saya kasi nama izzati
kemudian tukar jadi izzianti
(skema nya ayat aku..
ok... sambung2..)
~orang panggil : eg ,izzi, alien,mak uda, kakak,adik
~agak dan senang sensitif tapi bukan panas baran
~seronok jadi student UniMAP
(jujur nie)
~sangat bangga jadi orang selangor
tapi tetap seronok duduk perlis..
(jujur juga nie)
~masih suka menjerit depan tv masa tengok bola
(sekarang da kurang sikit la)
~suka tidur tapi boleh kurang tidur @ tak tidur untuk 2 hari ..
2 hari je..
~suka masak kat rumah dan bereksperimentasi kat dapur
( kenapa tak percaya ??)
~kalau ketawa kadang2 sampai meleleh air mata..
(hehehehe..)
~suka bab2 design2,lukis2 & sewaktu dengan nya..
~i'm day dreamer .. and night dreamer..
(kuat berangan laa)
~senang maafkan orang tapi susah nak lupa apa orang tue da buat.
(tapi bukan pendendam ya)
~suka tengok cerita hantu tapi penakut
~suka merapu dan suka jadi serius tiba2..
~suka jalan laju2..
~senang berubah mood..
~kaki internet.
(kaki je.. tangan tak...)
~makcik favorite anak2 menakan aku.. dan baby sitter pilihan utama kakak aku
(mangsa buli kesayangan mereka)
~suka pendam rasa sorang2..
(pastu jiwa kacau sorang2..)


~nak masuk balik kat Perodua..
~saya mahu DSLR,IPOD,IPHONE,VAIO...
(demand gila.. tak pe.. bersyukur dengan apa yang ada.. hehehe)
~nak dapat result yang terbaaaaikkk..
~nak belajar berenang..
(berapa kali lemas daa...)
~nak pergi bercuti dgan kawan2..
~nak pergi diving,bugee jumping
~nak pusing 1 malaysia ..& tangkap gambar banyak2..
~nak pergi shopping tanpa tengok harga barang..
~nak pergi trip 1 dunia tanpa ada tourist guide.. 'gamble' je..
~saya nak pergi EIFFEL TOWER
(paris,i'm in love...)
~nak belajar memancing
(boleh tak ?? hahaha)
~kurang kan alergik kat sardin
~cuba nak berubah jadi lebih baik dan terbaik
~nak buang tabiat buruk
(mana boleh bagitahu tabiat buruk apa.. hehehehe)
~mahu jadi lebih rajin
~i wish i could be happy like the others
and
~i wish there are someone who will catch me when i fall,
and will beside me always..
(^_^)




ok.. da malas mahu tulis panjang2.. nie pun rajin sikit gara2 si kenit
(macam aku besar sangat.. hik3..)
ok.. sekarang giliran kamu pula :
izwaashura sadali
marisah norhasan
aina mardiah
sarah liana
mukrim ismail
faridzal azmir
zalawajik
.
.
.
siapa2 la yang rajin tue.. dialu2kan buat tag nie..
sekian.. terima kasih..

4 comments:

sonnet™ said...

kenit?
ko juge kenit..ohoho! :P

easy said...

aku comel.... ohohoho !!

meSsy-MesSA said...

okeh korg perasan!

easy said...

okeh... kamu maw ckp kamu pown comel juga kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...