Thursday, April 22, 2010

di tag-ging














3 Names in your inbox cellphone

Ayah
Alang taz
Adik ciput
(3 nama je.. ?? lau banyak boleh letak satu list phone book tue.. hehehe)

Your main ringtone?
Latin Loops..
(tapi musim sekarang ni bunyi 'sreett.. sreeett' je.. pasal tak boleh bising2.. nanti tengah2 tension study,ada yang campak handphone kat dinding... ooo.. tak boleh.. handphone pinjam.. hahaha )
MySpace

What U did at 12 last night?
study subjek fluid mechanics and heat transfer
(percaya la aku memang study malam tadi.. betooollll)
MySpace

Who was the last person[S] U went out with? Where?
nik,ira,dira..
(pergi cuci mata.. hehehe.. tengok adamaya..
ooo.. adam.. ~~!! kenapa kamu lagi comel dari anak kamu.. ??
kesian budak tue tiba2 pula... okey adik.. adik comel juga..)


The color of T-shirt you're wearing now?
stripes blue white
(bukan t-shirt sebenarna.. malu nak tulis pakai sleeveless..
haaaa..!! kan da tertulis ni.. haippp!!)

The last thing you did?
kemas katil
(macam sarang kucing..penuh dengan kertas..dah tak ada rupa katil da..
 kucing ada sarang ke ??)
MySpace

3 of your everyday favourite items?
komputer riba saya
(skema nya ayat aku..)
headphone
(letak kat telinga.. pasang lagu kuat2 sambil menyanyi ala-ala alicia key..
but everything means nothing.. if i aint got youuuuu...♫♫
bantal 
(the most favorite making-mapping things.. hahahah)
MySpace

The color of your bedroom
kuning-oren-coklat
(sebenarnya kuning oren je.. yang coklat tu pasal kesan nescafe tumpah atas katil.. hehehe..
oi.. bedroom la.. bukan katil.. bilik !!)

How much money in your wallet now?
RM 31.25
(tak boleh ada banyak2.. nanti cepat habis.. hehehe)

Your favourite song?
banyak sangat kot lagu yang suka..
(ada satu yang aku selalu dengar sekarang ni... 
bila esok hari datang lagi.. 
ku coba hadapi semua ini meski tanpa mu.. ooo♫♫♫)
MySpace

What will you do next wekend?
bersantai atas kerusi sambil tengok CSI..
(home sweet home.. menunggu waktu untuk pulang.. yipeee~~!!)


When was the last time U saw Ur Mum?
2 bulan yang lepas...
(oo.. mak .. kakak rindu kat mak.. nak balik..!!!)
comel tak saya masa kecik2..??
cepat cakap comel... !! 
hahahaha..

Where is she now?
di lot 59....,subang,shah alam,selangor
(waaaa... nak balik.....~~!!!)


When was the last time you talked to your parents?
kelmarin.. 
(telefon nak minta restu.. sebenarnya aku miscall ayah aku je..
 pasal tak cukup kredit nak telefon.. heheheh)

Who is the last person that texted U?

celcom..

(get a reward if....... blablabla.... pastu terus delete..)

Where did U have your dinner lastnight?
kat rumah KKE3,Kuala Perlis,Perlis.. 
(makan dalam keadaan lapar terlampau dan terpaksa telan pasal ada sotong dan belacan..
ooo.. tak suka... )

The last suprise you got?
tadi.. 
(soalan exam tak terjangka.. adoiii)
MySpace

Last thing U borrowed from ur friends?

duit 10 sen.. 

(nak pinjam untuk isi air RO water.. tak cukup duit syiling.. hehehe..)

Who is ur BF/GF or husband/wife?
BF ??
ramai sangat .. tak tertulis.. hehehe
husband ?? 
bujang lagi maa.. 
MySpace

What do you feel now?
entah..
(tak ada perasaan.. tapi marah sikit tu ada la.. 
mari telan ais ketul2 .. kasi sejuk badan)
MySpace

Wanna share with who?
Allah s.wt cukup la..
(yang memahami je akan paham.. 
yang tak paham tak payah la paham
 nanti kamu tak paham pula .. paham ??)


Who knows ur secret?
hurm... kawan2 terdekat ... 

(and Allah for sure did)

They keep ur secret?
kena simpan.. 
(lau tak, aku bocor kan rahsia dorang pula.. hahahaha)

Are you angry with someone?
ada ke ?? tak ada la ?? ada kot ??
(semalam nak marah kat kedai makan tu... 
tunggu makanan dari pukul 6.30.. 
pukul 9 baru hantar kat rumah.. ish2.)
MySpace

What do you order at McD?
big mac,cheese burger,mcflurry oreo,prosperity burger, .
(banyak sangat ni yang nak order.. ooo .. rindunya nak makan mcd.. )

The last time you felt so sad?
hurmm.. tadi..
(pasal tak dapat jawab soalan exam dengan jayanya.. 
wow..!! ayat skema lagi..
dengan jayanya)

What is your wish for tomorrow?
wish that day must be better than today...
(dan harap ada siapa2 nak belanja makan esok.. hahaha!!)
MySpace

Who will U tag next?
siapa la...
buat je tag nie..
walaupun kamu baru first time jenguk blog aku nie.. hehehe..




credit : 
thanks to puan fetty
meh2 buka blog dia.. 

2 comments:

Putri_Aizat said...

haha...tq ye....

easy said...

hehehe.. thanks for the tagging too
\(^_^)/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...